Welcome every morning with a smile. Look on the new day as another special gift from your Creator, another golden opportunity to complete what you were unable to finish yesterday. Be a self-starter. Let your first hour set the theme of success and positive action that is certain to echo through your entire day. Today will never happen again. Don't waste it with a false start or no start at all. You were not born to fail.

Wednesday, April 30, 2008

 Planning Ke Pulau Perhentian



Hmm kat sini aku nak mention kan pasal plan nak pergi Pulau Perhentian pada bulan 6 nanti..Dan masterplan untuk plan ni adalah Pejo..sbb die org terengganu..die yang akan handle tempat dgn kos untuk ke sana nanti..aku memang dah lama nak bercuti kat pulau..lama sangat tak pergi..last time aku g masa tahun lepas kat Pulau Tioman..Syok gile..leh memancing atas bot and diving(even aku xde pass utk divers,huhu..)..Selamber je aku diving..kalo kene baham ngn jerung,memang comfirm tak ley claim insuran..hehe..sbb aku xde pas diver..tp harap plan pegi Pulau Perhentian ni kalo tak diving pon tak pe..sbb bahaya dowh...kalo dapat memancing pn ok la..mancing atas bot..pastu goyang-goyang bot tu kene pukul ombak..huhu..adventure gile..
PEJO, hg jgn bagi tak jadi plan kali ni..aku betol2 intrested nak g..
sape-sape yang ada cadangan untuk memilih chalet or hotel, view page ni dahulu untuk mendapat keterangan lanjut tentang tempat penginapan: Chalet & Hotel in Perhentian Island

10 annotations:

aku kacak said...

brp kos? bila nak pegi?

?? said...

coconut chalet/coral view island resort nampak mcm bez..

Lyter Kaka said...

dalam bln 6..masa cuti agong nnt..sume cuti kn?

Anonymous said...

Fauna chalet mcm ok je.
knpa byk chalet dari hotel??

Lyter Kaka said...

hg ingat aku ketua daerah tu ke? mana nk tau byk chalet..hehe..kalo ikot ati aku,aku nk ltk rumah kos rendah je kat situ pastu ltk kolam renang sbijik..ckup r..huhu

SlashDot said...

ヽ(´ー`)┌

Lyter Kaka said...

slashdot ni mst fird..sengal!!

SlashDot said...

(´・ω・`) <== lyter

saizulhafiz said...

aku nk join jgak

Lyter Kaka said...

okeh..ko ngn ain kan?
comfirm eh?