Welcome every morning with a smile. Look on the new day as another special gift from your Creator, another golden opportunity to complete what you were unable to finish yesterday. Be a self-starter. Let your first hour set the theme of success and positive action that is certain to echo through your entire day. Today will never happen again. Don't waste it with a false start or no start at all. You were not born to fail.

Friday, October 24, 2008

 Thanks For All Supports

Lagu UPM

Universiti Putra Malaysia,
Gedung ilmu menara budi,
Di sinilah berhimpun warga siswa,
Menjunjung amanat BERILMU BERBAKTI.

Teguh setia mengisi harapan,
Insan bertaqwa penunjang peribadi,
Berpadu tenaga mencapai kejayaan,
Sehati sejiwa berhemah tinggi.

Universiti Putra Malaysia,
Pembina wawasan gemilang,
Universiti Putra Malaysia,
Pembentuk siswa cemerlang.

*Semarak namamu di sinar zaman,
Semerbak namamu di suara sanjungan,
Penyumbang bakti ke anak bangsa,
Pewaris sejati negara tercinta.

Di damai desa di permai kota,
Tersemat citramu semegah kenangan,
Di darjat bangsa di daulat negara,
Tersurat jasamu menjana kemajuan.



Sampai part yg aku tandakan * tu,tiba2 pulak aku rasa mcm ada semacam je kat anak mata aku..Makin lama makin terasa laju..Rupa2 nye air mata aku dah nak terkeluar..huhuhu~ Apsl pulak ni tiba2 aku nak menangis..Hah,nak nyanyi tu,nyanyi je la..Xyah la sampai menangis2..Tp tu la dia..Sbg bekas pelajar UPM,aku layak untuk mengalirkan air mata untuk lagu UPM tercinta ini..Da la jarang2 nyanyi lagu UPM..hehe...Maybe this is da last time aku nyanyikan lagu UPM ni..huuu..

Aku duduk sebelah Aji masa dalam dewan..Org ramai dok bertepuk tgn,aku ngn Aji dok sebok berborak..Pastu sampai turn nak ambik scroll, aku jd nervous..Aku bgtau la Aji yg aku tiba2 tgh nervous..Dia plk dgn rileknye soh aku buat mcm biasa je..Pas ambik tu,aku duduk blk ke tmpt asal..Aji pndg aku xpuas ati..Aku pn tny la kenapa..Rupanye2 die ckp aku la punca dia nervous..Dia xsenyum pun masa amek scroll..haha..Pelik2..Nasib ko la Aji..Perasaan aku tu beralih kat ko plk..Nnt amek gmbr kat dlm studio,senyum la puas2 eh..

Photobucket
Bersama Family,Hazim & Maria

Kuar je dewan konvo,aku disambut oleh family ku yg tersayang..Ada mak ayah aku,adik aku,akak aku & si kck tu yg xtau status pe tu..Mak aku bg aku bunga rose kaler Pink..Pinky..Pinky..Walaupun aku xsuka kaler pink,tp kalo dah mak aku yg bagi,otomatik la aku trus jd suka..hehe..Akak aku bg bunga matahari kain..Tahan lama..Comfirm xlayu..Azie bg tedy bear..1st time dlm hidop aku dpt hadiah tedy bear..haha..Seronoknye...
Photobucket
Antara kawan rapat aku yg hadir

Photobucket
Jin aku pun konvo gak

Tgh bergambar dgn family & Fird kat mercu tanda UPM, Hazim ngn Maria plk yg dtg..Dtg bwk adiah lak tu..Aku dpt byk choc..Huh,terharunye..Terima kasih byk2 eh Hazim ngn Maria..Pastu Oren ngn Apih ragbi plk dtg..Photographer da sampai,pe lg,bertambah galak la aku bergambar..hehe..Lambat sket pastu, Pakya,Ajis,Elmo ngn Eman dtg..Dtg bwk bunga utk aku tu..Aku dpt bunga rose kaler oren..Hah,terharunye..Ramai plk kawan2 rapat aku yg dtg..Tq sbb igt kat aku..Tq sgt2..Pkl 1 plk,kawan aku masa skolah menengah dulu dtg..Nama dia Muad'z..Anak warden aku dulu tp selalu kena buli..hehe..Tp dia ttp kwn aku..Skrg dah bsr,dah jd otai sket..Join MPP UPM tu..Syabas2..Bley ikot jejak Aji..hehe..
Photobucket
Antara hadiah yg aku dapat

Lastly,aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada yg sudi hadir masa majlis konvo aku,yg bg hadiah, yg jd photographer, yg nak dtg tp bgn lmbt, yg xdpt dtg tp just sms je tanda ingatan dan sebagainye r.Segala sokongan korang aku ucapkan jutaan terima kasih...Aku akan sentiasa mengingati korang..tq


Gambar Konvo Aku : Lyter Konvo UPM Ke-32

6 annotations:

azie said...

azie status die FAMILI tau..
hehe..erk,cam prasan je..
tapi aku pedulik pe..
nak gak prasantan..lalala

elmocca said...

haha..gmba aku konvo ade..
tp ko lpe nk mention aku konvo skali ngn ko...huhu...
kn dlm dewan aku duk sblh aji..hahaha..

Lyter Kaka said...

a'ah la..lpe nak letak.k.t dlm dewan ko duduk sblah aku ngn aji..tp malangnye sbb ko ni jin,so ko kne ikat dekat kusi..huhu

elmocca said...

palat...
sejak ble lak aku jd jin ko nih...
blum sain kontrak lg la...

agHoo said...

gile sentimental ko lyter..siap nangis lagi wakakaka...

Lyter Kaka said...

sedih dowh..tu la last kot nyanyi lagu upm..da la review masa lagu tu,gmbr dia sedih2,nak mnangis aku..huhu