Welcome every morning with a smile. Look on the new day as another special gift from your Creator, another golden opportunity to complete what you were unable to finish yesterday. Be a self-starter. Let your first hour set the theme of success and positive action that is certain to echo through your entire day. Today will never happen again. Don't waste it with a false start or no start at all. You were not born to fail.

Monday, October 20, 2008

 Thinking for a new plan?? hurmm..hurmm..

1st'ly,thanks for all support from my fren yg telan sama2 menjayakan bbq raya baru2 ni..Terutama kpd En. O, Hazim, Matshuk, Cyborg, Apih ragbi, Ajis, Pakya, Pejo, Jemey, Aspana, Azie, Maria, Kiah & Ain yg telah sama2 bertungkus lumus menyiapkan segala juadah seperti yg diharapkan..Tanpa bantuan korang2 ni,mungkin bbq raya ni gagal dilaksanakan..Aku xde gmbr2 nak share..Kalo nak tgk gmbr2,mintak la kat tuan2 kamera yg asek amek gambar tu..Terutama gmbr aku..Ye la,selaku "Ketua Rumah" mst la org sebuk nak ambik gmbr aku..hahaha..En. O mesti geleng kepala ni bl baca statement ni..Dia gak yg keluarkan statement ni..Bukan aku eh..hehe


Hurmm..Dlm kepala aku ni tgh pikir pe pulak plan utk bulan 11 and 12 ni..Agak2 nye kalo musim2 ujan ni,aktiviti pe yg best ek?? Penat la aku nak pikir..Ape kata korang lak yg bg cdgn pastu aku cuba usahakan..K..

p/s: Tq for your kind attention..haha

20 annotations:

Anonymous said...

kite gi telok batik nakk??

inahazlina said...

kn lyter dah kate musim ujan ni..
lg mau ke telok batik..
ape daaa..

aku^high said...

kite main hujan..

Anonymous said...

gi kalumpang nak?

http://www.kalumpang.com.my/v2/

Anonymous said...

pegi zoo wei...

Anonymous said...

cadangan aktiviti yg x gune duit je yg boleh..huhuu..duit tarak!

Anonymous said...

sunway lagoon jom!

Anonymous said...

air terjun chamang best wei..lyter,ko xbawak lagi kitorang berjalan kat bentong..

Lyter Kaka said...

huu sume letak "anonymous"..tkt cdgn korg dibantah ke?? hehe..
xpe2..segala cdgn yg diberi aku ucapkan terima kasih & segala cdgn tu under consideration..jgn kck ati kalo cdgn korg tidak dilaksanakan kali ni..mungkin next time bley buat lg..sbb nye skrg ni musim hujan,so kne pertimbangkan faktor2 risiko..hrp sume maklum..

agHoo said...

jom g wat seekers kt higland tower..!!

saizulhafiz said...

mandi air terjun jom...huhu.teringin ah

Lyter Kaka said...

aghoo --> mu g la sorg2 aro..silap2 jumpa set2 mu kt atas tu..bsephh bulu2 mu nnt..haha

apih --> jom weh..ad org bg cdgn ajk g kalumpang..area tanjung malim..best woo..

Lyter Kaka said...

en. O ajak gi Ulu Bendul, N9..best gak nih..air terjun 7 tingkat..dekat dgn Seri Menanti..nnt bleh r bt lawatan pegi istana seri menanti skali..

Anonymous said...

hujan wei...bahaya!!!nanti turun ibu air macam mana?tak sempat nak lari tu

Lyter Kaka said...

xpe2..jemey ada..dgn kuasa yg dia ada,kita mampu mengubahnya..haha

ReeBeLLe said...

ingin saye memberi sendikit pandangan..ulu bendul adalah tak best.. kalumpang adelah lebih menarik.. sile lawati www.kalumpang.com.my utk maklumat lanjut..

Lyter Kaka said...

best pe ulu bendul..dulu kck2 aku sll gi..air terjun 7 tingkat tu..dak opis aku ad gak yg soh g kalumpang..dia ckp best..aku pn terpikir gak,pe salahnye kalo kite explore tmpt2 baru kan? asek g tmpt sm je..tu yg jd bosan tu..

azie said...

haa,sy pun ingin memberikan pandangan..berdasarkan website yg cik reendu@reebelle britau tu,kelumpang cambest gak!
bile agaknye kite nak ke sana?? :)

Hafizzul Kamarudin said...

xyah gi jauh...gi rumah sewa baru kami je..ok x?

Lyter Kaka said...

xbest2..xde air terjun..