Welcome every morning with a smile. Look on the new day as another special gift from your Creator, another golden opportunity to complete what you were unable to finish yesterday. Be a self-starter. Let your first hour set the theme of success and positive action that is certain to echo through your entire day. Today will never happen again. Don't waste it with a false start or no start at all. You were not born to fail.

Wednesday, March 11, 2009

 Re - post [Tioman Trip] Please Respon!!!

*okeh..aku nak tanya semua ni...bila tarikh yg sesuai utk korang gi Tioman?
1-3hb Mei 2009 ada prob sket..Aspalela ada kenduri abg dia..Matshuk pon ada kenduri..Jemey tak available..so cmne?
aku ada attach kalendar cuti utk korg review..aku on je kalo kena ambik cuti sbb bos aku spotting..hehe



[UPDATE]
Aku dah tanya beberapa org yg berpendapat,trip Tioman (3D2N) ni patut dilaksanakan pada 9-11 Mei 09..Bermakna,11Hb(isnin) masing2 yg nak join kena ambik cuti..
Tapi......sekiranya ramai yg tak dapat nak join,maka aku terpaksa stick dgn plan asal iaitu pada 1-3Hb Mei 09..Tlg aku tetapkan tarikh sblm sabtu ni..sbb aku nak book,nak kira budget,nak tny driver bas,nak plan aktiviti..Harap maklum..


1 lg yg aku nak bgtau,nak or xnak,plan gi Tioman ni mmg kena buat Bln Mei ni gak sbb dah byk kali tangguh & maybe bln 6 or bln 7,ada trip pegi Cameron Highlands (2D1N) pulak..pastu dah pose..xley jln2 dah..kena buat majlis berbuka pose plk..huhuuu...



...p/s: so,kepada sesiapa yg available pada tarikh 9-11 Mei 09,sila masukkan nama dalam comment box..tq

[Click Here to Download Holiday Calendar]

20 annotations:

Lyter said...

Yg bleh join 9hb Mei
1) Lyter
2) Pakya
3) Azim
4) Oren

azie said...

azie

Lyter said...

aro

Mr Asrul said...

aku

slay said...

slay

Lyter said...

reza

Hafizzul Kamarudin said...

Pijo & yaya

Hafizzul Kamarudin said...

scuba diving online store... apa lg..cargas aa..

http://www.ecodiversonline.com/index.jsp

Lyter said...

pejo:
kedai yg ko gi kt sunway ari tu xde bt sale ke? rs mcm nk singgah jap..hehe

Lyter said...

- matshuk
- apih
- fitri

Hafizzul Kamarudin said...

tatau la plak aku skrang ni ada sale ke tak, lama dah tak pegi...singgah je la... Hobby Sport nama kedai tu..

ReeBeLLe said...

nk ikot.. tp kene jd pengapit plak.. uhuk uhuk..

Mr Asrul said...

hazlina aka inahazlina aka r0ast_alm0nd

aziz said...

aku

Lyter said...

Reen:
alaa..xyah la kepit-kepit org..jom la kita snorkeling ramai2 mcm penyu..
syok wooo...

Lyter said...

aku dah book...
Salang Pusaka Resort

tp...ada 4 je bilik quad yg tggl..yg lain kne bilik twin..hukhuk..lmbt book nye psl..

Hafizzul Kamarudin said...

anggaran bajet kasarnye plak camne? lebih kurang brape 1 kepala?

Lyter said...

budget kasar aku lom kira lg..sbb ada pakej baru yg ko bgtau tu..nnt aku kira..mana yg berbaloi,aku pilih la..

Mr Asrul said...

bajet halus ade x???

Anonymous atau matshuk said...

ko jgn main as tnya bajet halus ni...lyter htr makhluk halus dia kat ko nnti bru ko tahu.apa daa...