Welcome every morning with a smile. Look on the new day as another special gift from your Creator, another golden opportunity to complete what you were unable to finish yesterday. Be a self-starter. Let your first hour set the theme of success and positive action that is certain to echo through your entire day. Today will never happen again. Don't waste it with a false start or no start at all. You were not born to fail.

Wednesday, November 5, 2008

 Panorama di Jalanraya yg Jarang Ditemui


1) Selalu orang gantung teddy bear ke , spongebob ke , la ni orang letak Budak pulak kat cermin belakang tu.lagi real..



2) Ni act je macam tgh tdo ,sebenar nya tengah tahan kotak tu guna tengkuk dia..kaki tangan semua dah pakai..



3) Kat parking ,nampak pulak something yang tak pernah dibuat orang..Ini Cara baru nak lock tayar..pakai kepala katil ha ha...



4) Yg plg best,kancil merah ni dah habis minyak ,so driver kancil tu mintak tolong saudara kita ni tolong taw pegi stesen..

p/s: Jgn tggu minyak dah betul2 nak abes,baru sebuk nak isi..haha

7 annotations:

azie said...

haa..aku tau dah cite ni..

ReeBeLLe said...

panorana? apekah?? perkataan baru kah?

Hafizzul Kamarudin said...

ler reen..ko x tahu ke..perkataan tu lama dah di daftarkan dlm kamus dewan..hahaha..panorana..ape la lu lyter..

giler honda cup bleh tolak kancil...haa jangan main2..

aziz said...

kancil tu abis minyak ker tayar die pancit?

Lyter Kaka said...

Reen --> btl la.kalo xcy tny pejo..hehe

pejo --> haa nnt guna moto kriss ko tolak kete persona ko tuh..huhu

ajis --> hoi,ini bley jd isu perkauman ni..mana ada pancit..tgk la btl2..tgh h**h lg r tu..

nectarous said...

panorana? paranormal kh? jin kh atau toyol kh?

Lyter Kaka said...

nectarous --> oi,update r blog ko tu..kosong je..hehheh..aku da tau sp ko..huhu