Welcome every morning with a smile. Look on the new day as another special gift from your Creator, another golden opportunity to complete what you were unable to finish yesterday. Be a self-starter. Let your first hour set the theme of success and positive action that is certain to echo through your entire day. Today will never happen again. Don't waste it with a false start or no start at all. You were not born to fail.

Wednesday, December 24, 2008

 Hepy Besday Lyter !!!

Special Thanks to my beloved fren especially :

*Azie*
Ain
Maria
Kiah
Reen
Ina
Yaya
Pakya
Ajis
Hazim
(mempedayakan aku)
Oren
Bob
Matshuk
(hampir2 kantoi plan nak bt surprise)
AsPalela
Apih ragbi
Apit Shady
Pejo
Jemey
Cyborg


sebab mengadakan surprise besday party yg tak pernah aku alami skali pun sepanjang hidop aku..hehe..1st time kena surprise cmni..Ni sume si Kecik-kun punya plan r ni..Konon-kononnye nak ajak aku kuar jalan-jalan sebab tak ada pe2 plan masa besday aku..Dalam kepala aku,aku plan nak gi Sup Meletup pun jd la..Secret Recipe da ttp plk..Aku pun bersiap-siap la..Da siap je,aku pon gi la amek henpon aku kat si Hazim ni (yg konon-kononnye nak install GPS)..Tgh nak amek je,tiba2 lak bny pot pet pot pet kat tingkat bawah...Arghhh...Ms tu br bley bajek yg aku kena suprise..huhuu...Best gak kan kalo kena suprise..Berderau darah aku malam td..terkejut + terharu..Tak tahu nak ckp pe..Si kecik-kun tu belikan aku kek..Apit ragbi pon dpt kek belated gak...

Tq semua!!!





p/s: *thanks gak kepada kwn yg wish guna sms & ym*


Masuk keje lambat plk ari ni..Bgn kul 8.30 pg,sampai opis pkl 9.15 pg..Sampai je opis,sume nyanyi lagu besday utk aku..Fuh,selamat..Igtkan bos nak membebel ke aku..Yg si Fida ni pulak rajinnye buatkan Salad Buah utk aku & semua..

Special Thanks also to ServiceDesk member:
Nik
Supi
Fida
Izyan
Kak Jah
Kak Yati
Kak Azah
Kak Rozie
Kak Encon



p/s: *thanks to my assistants punchcard yg selalu tlg punchkan utk aku kalo aku lambat*
(masalahnye,hari-hari aku dtg lmbt..hehe)

8 annotations:

azie said...

thanks to AIN sebab share ngan azie suprise party ni..u've been a great help..

to MARIA sebab sponsor aiskrim..

to YAYA(tolong tiup belon) + INA(tolong jadi QA tuk belon yg yaya tiup)

n SEMUA yg dtg memeriahkan..korang memang best + sporting(sbb seme stuju pakai mask tu) :)

elmocca said...

ep bday!!!
huhu...jin ko bg adiah pe kt ko??

Lyter Kaka said...

ko la jin aku..bak ni adiah...

ReeBeLLe said...

wuu best ek dpt suprise.. nnt taun depan suprise kan aku plak ek.. heehhehe

anyway..

hepi besday!
jom gi holiday!
on sunday to monday!
yeay!

Lyter Kaka said...

reen...aku ad cite sedih masa besday aku...aku kena kerja 25,26,27,28 & 29 hb Dec ni..hukhuk..sedih xdpt bercuti mcm korang..

elmocca said...

jom reen..aku nk g gak...huhu

Lyter Kaka said...

bakar line ni..mana aci..huwaaaa...

carill said...

weh, xde gambar besday ke...nk tgk korg pkai mask :)