Welcome every morning with a smile. Look on the new day as another special gift from your Creator, another golden opportunity to complete what you were unable to finish yesterday. Be a self-starter. Let your first hour set the theme of success and positive action that is certain to echo through your entire day. Today will never happen again. Don't waste it with a false start or no start at all. You were not born to fail.

Thursday, January 22, 2009

 Repost : Cadangan Tarikh Utk Trip2 Tertentu...

6 Feb 09-21 Feb 09

Nak gi tgk teater PGL ngn Pakya & Ajis bersama Aweks2..Tarikh tak tetapkan lagi..Nnt aku kompem balik



21 Feb 2009
Nak gi Melaka & Umbai ngn Ajis..Dia yg akan arrange(Ajis Ketua)..Tarikh seperti yg ditetapkan..Nnt aku kompem lagi skali...


Bln Mac 2009
Nak gi Gua Tempurung ngn Oren..Dia yg akan arrange(Oren Ketua)..Tarikh tak tetapkan lg..Nnt aku kompem balik



Bln April 2009
Nak gi Cameron Highlands ngn Pakya..Dia yg akan arrange(Pakya Ketua)..Tarikh tak tetapkan lg..Nnt aku kompem balik


1-3 Mei 2009
Trip to Tioman Island..

20 annotations:

azie said...

hamboii...cenggini je update??
haishhh..
err,sy nk join semua trip tu bole?

saizulhafiz said...

tp trip tu ko nk g dgn sekian2 nama je kan..sebab tulis aku g dgn ... so xdela kami.hurm yerla aku mrajuk la.hahahahahhaa...

azie said...

haa..majuk jgn x majuk..
erm,nama aku pon xda la..
aku pon nk majuk gak r camni..

Lyter said...

azie :
haa..merajuk la..tp nnt nak gi mana2 kena bwk awk gak..hehe


apih :
bkn cmtu..aku maksudkan nama2 yg aku tulis tu sbg nama pencadang program..so,pe2 hal diorg la yg akan cari org nnt..bkn aku..huhu..

Mr Asrul said...

terlajak perahu boleh diundur....terlajak kata tarik balik....aku pon nak jd ketua...

azie said...

haa,boleh je nk jadi ketua as..
ko nk cadangkan trip g mana?

Lyter said...

AsPalela :
haa..bgs2..ramai2 merasa jd ketua..tp kena arrange pe2 trip la dulu..ko nak cadang gi mana?

aziz said...

aku nk gi jusco equine.. aku arrange.. aku jd ketua.. saper nk ikut?

fitri anuar said...

aku nak ikot sume...g jj equine pon nak ikot...bole?

saizulhafiz said...

aku nk ajak trip pi Phuket...tp sapa yg berani nk ikot???...aku dh tgk tiket air asia pergi balik RM150 je..hotel ada 25UDS 1mlm,kalo g 2 mlm baru 50USD..amcm????

ni kira dh bleh jd ketua ke???..tp aku xmau jd ketua t asyik kena komplain.hahahhaah

Lyter said...

ajis :
haa..bgs2..buat trip gi Azwath dgn Cendol skali..ko arrange...
hiiiigggghhhhtttttuuuuiiiiiiii!!!


fitri :
badminton mlm ni nak ikot x?


apih :
huhu..cdgn yg baik..tp aku tadek paspot..buat pe nak takut jd Ketua? Ko kena igt ni je..
A Good Leader is A Good Follower...nnt sng r keje ko..



p/s: ehemmmm!! hehe

agHoo said...

mak aih..bila la aku bley saving duit kalo ini macam asyik ada family day jerk memanjang wakakaka..

saizulhafiz said...

yerla t kena rebut dr korg.mcm trip perpisahan hazim tu.last2 idea aku kena reject psl mkn2..tp trip g pd plak on.tp best..itu psl la xnk jadi ketua.hahahaha....

aro = saving = camera

Mr Asrul said...

keh2...aku nk jd ketua...24 Jan ade Ramli Sarip kat Kunang2 Gombak..kedai mkn...sp mau ikot...pls raise up ur hand...1 hand is enough...both hands u r freak...

Lyter said...

aro :
guna credit card mu r..sia2 la kalo buat tp xpakai..hehe..nk bt loan ngn aku pn bleh..hehe..interest 1.5%..slip gaji 3 bln ngn salinan surat beranak mu..


apih :
bkn xnak gi satay samsuri tu,diorg ni sume xtau tmpt tu..sbb tu xnak gi..hehe..xde r..aku men2 je..diorg ni nak tempat yg bleh bersantai-santai sket..br la syok..tu yg gi PD tu..tp ari tu kite gi gak mkn satay kn? siap karok lg tu..haaa..sp ckp cdgn ko xditerima?? meh aku tendang bdk tu..


AsPalela :
24hb Jan org blk kg r..beraye cina..haa.jemey tak balik sbb nak raya umah bos dia..ko ajak dia..nnt 26hb nnt ko ikot dia gi beraya umah bos dia..haha

fitri anuar said...

aa.. jom g kl sunburst...blan 3...tiket kalo bli awal ade la dlm 200 hengget~...

Lyter said...

fitri :
haa..jom2..book la tiket utk aku skali..

Saiful Ramadzan Hairani said...

Ur tagged : Jom Tag kawan2...

>> 10 perkara ttg diri kamu, yg org lain tak tau?

~ by saiful.

carill said...

ala, lmenye nk tggu g tioman...huuuu....pit, sunburst band2 & singer mne dtg??

fitri anuar said...

http://www.sunburstkl.com.my/v1/

nak g ke? line up artist xtau lg...6 feb nnti baru tau xsilap aku...