Welcome every morning with a smile. Look on the new day as another special gift from your Creator, another golden opportunity to complete what you were unable to finish yesterday. Be a self-starter. Let your first hour set the theme of success and positive action that is certain to echo through your entire day. Today will never happen again. Don't waste it with a false start or no start at all. You were not born to fail.

Friday, January 30, 2009

 Matshuk..awat hang tak leh tido plk ni??

Haa kali ni aku pelik..pelik sgt dgn si Matshuk ni..dah pkl 2 pagi,dok melilau lagi..skjp-skjp bangun tido..pi jenguk kat tingkap..pastu smbg tido balik..pastu tak dan 5 minit..bangun balik..pi toilet..jenguk ikot tingkap kat toilet..pastu sambung tido balik..pastu tak dan 5 minit lagi..bangun balik..pi turun bawah pulak..jenguk ikot tingkap bawah pulak..


Nak ckp sakit,tak nampak mcm sakit..balik keje tadi masuk-masuk umah je terus jadi mat renyih..dok merenyih je..aku marah-marah tp matshuk tesenyum je..lebar sampai ke telinga....


Selidik punya selidik,persoalan aku terjawab...yang si matshuk dok tersengih-sengih pas balik keje tadi dgn tertinjau-tinjau ikot tingkap sampai tak lena nak tido tu rupa-rupanya......


haaa sbb "Dancing Doll" dia dah mai...hehe
*aku lebih selesa dengan panggilan Dangdut Doll*



Tido la matshuk..tak hilangnye la..insuran hang kan ada..hehe


Matshuk cakap lepas ni kalo ada apa-apa trip,suma skali dijemput naik Dangdut Doll dia ni..Dia cakap bleh muat 20 orang..hehe






...p/s:
1)AsPalela,aku nak beli viva bulan 4...murah-murah je da la..ko tak yah mark-up tinggi-tinggi..aku pancitkan tayar kete ko nnt..hehe
2)Nasib baik awal sket..dapat la plat WSF..Kalo lewat sket....haaa lu pikir la sendiri!!! hehe

18 annotations:

miss said...

wakaka... mlm esk soh matshuk tdo dlm keta jela trus.. tkyh asik nk g jenguk je.. ;D klau org nk culik keta die pn culik la ngn tuan die skali.. hehehe..

Mr Asrul said...

hahah...bole2...sesape mau membeli kereta perodua maka carilah aku...tp bukan aku yg jual...nak bg harga murah x bole la sbb aku on behalf je... tp pe slh nye tolong kwn2..hahaha...

kepada matsyuk....kalo kaler putih lagi smart...tp jgn excited sgt...kereta ibarat hamba...sebab kita yg bayar die bulan2..so..lu pk la sendiri...assalamualaikum!!

p/s: matsuk lg...kalo nak psg accessories cari aku..hahah

saizulhafiz said...

knapa kalo lmbt sikit dpt plat apa WSG???apakah???...perh smua kereta baru..smua dh xpandang kancil aku.hahahaha...aku merendah diri

azie said...

err..apit..aku rasa yg dimaksudkan adalah WTF..huhuuu

wah2..sampai xleh tdo matshuk dibuatnyer..bile nk bawak aku jalan2 nek kete baru nih..

ch0ch01ic said...

owh..aku pon pk cm apit.ape salahnye WSG.
WTF ropenye.haha..

Hafizzul Kamarudin said...
This comment has been removed by the author.
Hafizzul Kamarudin said...

abis aa matshuk pasni kene racun ngan As...jap gi ade la tu As suruh tukar ape2...extractor la rim la...mengarut je semua tu matshuk..jgn percaye kt As...org tua mana pakai keta mekap ye dak? pakai stendet jek..jap gi malu kene gelak ngan org muda...hehe

Saiful Ramadzan Hairani said...

bestnya kete baru...

miss said...

en pijo... aku rs mcm ade org len je kot yg hasut2 ni.. xkn la asrul hasut diri die sendiri plk.. huuu..

miss said...

eh silap3.. bkn hasut.. racun je.. ;p

Mr Asrul said...

smlm matsyuk dah ckp kat aku...aku x racun@hasut pon pape kat die...die dah nak letak diffuser dgn door lining....selera tggi gak org tua nih...hhaaha

agHoo said...

patutla org tua ni beria nak dtg umah smlm..ingatkan nk lawat cucu rupanya nak tayang kete kat cucu2 isk2..wakaka

Lyter said...

ina :
betol..tido dalam kete adalah jalan yg terbaik..tp aku rs xde org nak culik tuan dia ni..bt ssh je nak angkut..hehe

bkn hasut? racun je?? lagi parah ni..hehe


AsPalela :
ko tlg byrkan kete aku bleh??

matshuk tgk kete aku nmpk smart kot kalo ltk natang tu..tu yg dia nk ikot ltk gak tu..hehe..poyo jek..


apih :
positifnye pemikiran...lol..


azie :
sapa ajar ni??


ummi :
WTF tu hape?? hehe


pejo :
haha..dia taste org muda tau..baru la nmpk muda sket..hehe


sepul :
best r..tu yg sampai xley tido tu..huhu


aro :
dia dtg nak mintak tlg ko anta dia gi komuter serdang la..

ReeBeLLe said...

laahh.. aku igtkan matsyuk kene penyakit misteri.. hahaha

Lyter said...

reen :
haha..mana lak dtg penyakitnye..ari2 dok minum kopi cucuk langit..hehe

aziz said...

dah lame org tua tu mengidam nk beli kete.. sejak sebelum perang dunia pertama lagi...

Lyter said...

haa la..kumpul duit igtkan nak gi haji..rupa2nye gi beli kete..nak gi Mekah naik kete r tu kot..hehe

carill said...

haha...matsyuk2, igtkn peminat setia volkswagen ngan vespa...power siot