Welcome every morning with a smile. Look on the new day as another special gift from your Creator, another golden opportunity to complete what you were unable to finish yesterday. Be a self-starter. Let your first hour set the theme of success and positive action that is certain to echo through your entire day. Today will never happen again. Don't waste it with a false start or no start at all. You were not born to fail.

Thursday, February 5, 2009

 Tag dari Saiful Ramadzan & Aro

Tag ni di request dari Saiful Ramadzan & Aro...

Sblm tu aku nak share poem yg aku suka ni..

''I hate the way you talk to me
and the way you cut your hair.
''I hate the way you drive my car.
I hate it when you stare.
''I hate your big dumb combat boots
and the way you read my mind.
''I hate you so much it makes me sick.
It even makes me rhyme.
''I hate it--
"I hate the way you're always right.
''I hate it when you lie.
''I hate it when you make me laugh,
even worse when you make me cry.
''I hate it when you're not around
and the fact that you didn't call.
''But mostly, I hate the way
I don't hate you, not even close,
not even a little bit,
not even at all.''


*suntingan dari citer 10 thing I hate about u!


[...10 perkara yg aku tau pasal diri

aku...]


1) Aku suka pasang speaker kuat-kuat sambil nyanyi kuat-kuat walaupun aku tau housemate aku rimas nak dengar..
*tp matshuk pun ikot aku menyanyi gak..sbb tu aku rasa selesa nak memekak lagi...

2) Aku tak suka tengok citer mcm batman + final fantasy + superman + x-man dan citer2 super hero yg lain..
*baik jadikan citer kartun je..sbb suma tau cite kartun mmg tipu...

3) Dan....aku suka cite Shin Chan ngn Sponge Bob ;p
*sbb aku mmg suka cerita kartun..lalalalala...

4) Aku banyak cakap..serius..kalo tak caya,tanya housmate aku..sbb kalo aku tak ada kat umah tu,senyap je umah tu..tp bila aku dah balik,baru la jd bising..haha
*maybe sbb aku psg lagu kuat-kuat ataupun aku suka kaco orang...

5) Aku suka kaco housemate aku..tp tak pe..diorg suma spotting ;p

6) Aku suka main pancut-pancut air guna penyembur air utk iron baju tu kat Oren..
*termasuk cipot ngn nyomot,natang tu selalu kena sembur...haha

7) Aku suka main sofball..peringkat tertinggi adalah menjadi wakil negeri..
*sbb tu aku putih..3 bulan kena training lepas zohor...

8) Aku tak suka hang out sorang-sorang..mesti nak berteman even pegi minum/makan kat kedai..
*Azie,Hazim ngn Oren selalu jd mangsa kena teman aku...

9) Aku mampu tersenyum walaupun aku sebenarnye sedang mengalami masalah..
*sbb aku tak suka pikir masalah aku bila berhadapan ngn kengkawan...

10) Aku tak suka org mengeluh !!!
*masalah takkan selesai kalau selalu mengeluh...& ini prinsip aku"~It is either easy or impossible~"



...*p/s: sory lambat hapdet...pasni tag dr Reen plk..hukhuk..

7 annotations:

azie said...

haa..tau xpe..hehee

ReeBeLLe said...

wuuu.. tak saba nak tgk gamba ko yg seksi..

auw~~

saizulhafiz said...

ko suka main pancut2 dgn oren??? jgn suka pancut lain dh la lyter.ape kehal..hahahah

saizulhafiz said...

aku rs ko lupa 1 la lyter...ko ada byk kuli2 yg mcm bdk kecik botak2..(toyol).hahahha

Lyter said...

azie :
hmm..pe yg sy xtau lg? hehe


reen :
grrr...menakutkan...trus rs takut nk hapdet..hehe


apih :
pancut lain?? haa,ko maksudkan pancut air paip masa basuh kete kan? kan? hehe

haa,yg tu korg sume da tau..aku hapdet yg korg xtau psl diri aku je..lalalala

fird said...

tuh poem favourite aku..jgn curik..

Lyter said...

fird :
heh,ko tau x,pompuan tu dedicate poem tu kat aku sbnrnye..haa..so,otomatik jd hak milik aku..haha..

kanasai lu...*cat ajar aku..hehe