Welcome every morning with a smile. Look on the new day as another special gift from your Creator, another golden opportunity to complete what you were unable to finish yesterday. Be a self-starter. Let your first hour set the theme of success and positive action that is certain to echo through your entire day. Today will never happen again. Don't waste it with a false start or no start at all. You were not born to fail.

Friday, February 6, 2009

 Tagged by Reen...

Reen, betol ke aku ni seksi di mata ko?? Sbb requirement yg kat tag ko tuh ada tulis;
"4. Tag 5 orang yang seksi."...Haa..tu la ko..dulu masa aku cakap aku ni "Tough" ngn "Maskulin",ko saje je nafikan..dalam diam baru aku tau yg aku ni seksi dimata ko..huh..
Terharunye...

Ni antara gambar seksi aku yg tak berapa nak seksa:

1)

Gambar ni masa tgh betol-betol seksi masa mandi PD ngn si Eman..So,aku cut separuh dari gambar ni..huuuu..



2)
Gambar ni masa si Kecik ni grad..Akak dia candid dari belakang..Aku suke gambar candid ni sbb............???


3)
Haa..ni gambar Malaysian Maskulin Top Model..Masuk majalah tu..huhu..suka tak? suka x?




....p/s: aku tak pernah "Say Cheese" masa ambik gambar..huuuu

5 annotations:

ReeBeLLe said...

aahhh saket jiwe aku tgk..

tambah2 lg gamba yg last tu.. haihh.. highlight tajok2 tu takle blah.. hahaha

azie said...

huii..sexy habess...

agHoo said...

sixy gile babeh..seb bek xmuntah wakakka..

Lyter said...

reen :
hehe..jeles r tuh... ;p


azie :
tq2...hehe


aro :
salah cara ko gelak tu..bp kali aku nak ajar ni?? aku tak bg sticker mohawk kang br tau ;p

agHoo said...

kakakakakakaka..ok ke x tuh?
ok aku nak 2 stiker,satu dpn satu belakang kakakakakakakakaka ko mmg klakaklakaklakalakakakakakakka...