Welcome every morning with a smile. Look on the new day as another special gift from your Creator, another golden opportunity to complete what you were unable to finish yesterday. Be a self-starter. Let your first hour set the theme of success and positive action that is certain to echo through your entire day. Today will never happen again. Don't waste it with a false start or no start at all. You were not born to fail.

Friday, September 19, 2008

 Buka Pose Kat Nasi Beriani Gam Johor..

Hi,

Aku posing ala2 Jemey..Hg skodeng sapa tu oren?? Eii,baru 2 ari..Ishh2..

Semalam Aku,Hazim,Oren,Maria and Azie pegi berbuka pose kat Restoran Nasi Beriani Gam Johor..Hmm nampak macam best..Time pose ni la nak makan macam2 pun..Masa dok UPM dulu,xhingin langsung nak gi..Aku pegi ni pun sebab Hazim ajak..Then aku ajak Ajis,dia cakap xbek isap gam nnt rosak otak (dia tu high memanjang,xpe pulak)..Xlupa gak r nak ajak rumate kesayangan aku..Pakya @ Pepaya (TV3 Isnin Pkl 9 mlm)..Femes dah dia ni..Siap ada muvie sendiri..Kul 6.30 ptg ajak dia..Makanan dia dah beli kat bazar..Pastu merajuk ngn aku lak..Dia cakap aku ajak takat nak cukup syarat je..Hg mmg betul2 kenal aku r pakya..Hehe mmg pun (kang kalo xajak kang,lg dasyat merajuknye)..Next time kita pegi eh...Aku pegi ni pun xbooking lnsg..On da spot je..Men redah je r..Hazim da lapa sgt..Mcm la kalo sampai awal,bley trus mkn..Hehe..Here i wanna share some pix;
Give U A Surprise


Hidangan


Nasi Beriani yg Di Perkatakan


Okeh..Let's talk about that place..Tempat ni agak kurang best sebab environment dia agak xsesuai untuk dijadikan restoran yang mampu menarik ramai pelanggan..Tp ramai gak yang datang buka pose kat sini..Penuh table..Maybe sebab makanan dia best kot..Bagi aku,makanan dia mmg best..Nasi banyak dan ayam pun guna ayam kampung (maria xlalu nak makan sbb dia igt ayam kampung sama dgn ayam utan..hehe)..Harga agak berpatutan..RM 13/nett(Nasi beriani + ayam gam + jus mango)..Dan tempat ni xsesuai untuk dikunjungi oleh orang yang datang secara berkumpulan..Kalo dalam 10 org tu bley diterima lg r..Tp kalo lebih dari tu,aku rasa mcm xsesuai sgt..Bak kata Jemey "Susah nak entertain ngn member"..Hehe..Okeh..


Sekian...

4 annotations:

kecewa said...

buka puasa tak ajak..ajak ajis dgn pakya je..kitorg ni ko tak ajak..

Flaming said...

Flaming??

Lyter Kaka said...

erkk..Flaming?? hmm aku mcm mls nak buat..book pon blom lg..tp kalo ad yg nak gi,kite gi la..nnt aku book ;D

Lyter Kaka said...

1) Aku
2) Ajis
3) Pakya
4) En. O
6) Azi
7) Partner baru
8) Elmo
9) Pejo
10) Yaya