Welcome every morning with a smile. Look on the new day as another special gift from your Creator, another golden opportunity to complete what you were unable to finish yesterday. Be a self-starter. Let your first hour set the theme of success and positive action that is certain to echo through your entire day. Today will never happen again. Don't waste it with a false start or no start at all. You were not born to fail.

Wednesday, September 3, 2008

 Tempat Berbuka Pose...

Hi,
Kat sini aku nak bgtau tempat dan tarikh yg dicadangkan utk berbuka pose beramai2 pada tahun ini..

Pada 13/09/2008 (Sabtu) - Bagan Lalang, Sepang.
(Ikan Bakar & Seafood)

Pada 20/09/2008 (Sabtu) - Flaming, Sunway.
(Steamboat & Seafood)


Harap Maklum...

26 annotations:

azie :) said...

wahh..syoknyer..
eh,gambar makan2 smlm mana??
upload la~

Lyter Kaka said...

kat ajis la..

azie said...

baiklah..noor azimah join..
bg diskaun sket sebab org first bg nama nih.. :)

yaya_zmz said...

yaya_chumyll ngan pijoe_enchem itot....

aziz said...

gerard gi gak

dezol said...

alang2 dh dekat ngan tmpat aku tuh..pe2 contact la ek..

WHJ 904 said...

letak r belanjawan skali...senang r nak bajet

Lyter Kaka said...

1) Kalo xtau bp org yg nak pegi, cmne nk kire bp ringgit sorang??
2) Lg 1, kan kite ni gi makan jauh, mst la nak mkn bg puas ati kan?? Pastu bt nye xpuas mkn ke, nak tambah pe2 lg ke, cmne nk kire budget awal2? Bt mcm mkn kt Kembangan Paradise ari tu je..Abes mkn pastu kire..
3) Brape la sgt kalo setakat makan tu..Aku budget kurang dari RM25/sorg..sbb hazim pegi baru ni, die kne dlm RM22..tp mkn mmg puas ati r..tu die yg ckp..
4) Tempat ngn view cantik sbb kite mkn kat tepi laut..Bley mandi laut lepas bbuka..Pejo,hg bwk la google ngn kaki itik skali..bley snorkling lps bbuka..hehe

kiah said...

aku...





majok

carill said...

weh, bln2 pose ni...futsal xmen ke...boncet kang haa...haa... :)

yaya's LN said...

snorkling lepas berbuke....
wah!ideal yang bagos....
nie xsabo nie...

JKK & DAU said...

weh mane aku ngan apit ni tertinggal ni weh x leh jadi..x der kami x meriah wehh....maner ko letak kami ni weh...

saizulhafiz said...

aku ain...nape aku xdpt email??....mrajuk gak

sweetdrugADDICT said...

pehal ramai sgt majok ni??!?

macam tu..aku pun nak majok gak sebab ko letak nama aku paling last :(

Md Fitri Bin Mohd Anuar said...

aku nak ikot...

Anonymous said...

aku? ;'((
*merajuk dah jugak*

Lyter Kaka said...

hoo..sume nak merajuk..aku pn nak merajuk r kalo mcm ni..huh!


sori sgt2 bg nama yg aku lupa nk invite dlm emel..ramai sgt..aku igtkan aku tlupa ajk bob ngn paan je..rupe2nye ramai lg yg aku lupe nak invite..sory2..
ok..sesape yg nak pegi tu,bley je bg nama..tq..

azie said...

eh.kiah xda..kiah nak join tak?
kiah majuk ti..huhuuu

Anonymous said...

sume ngan awek..sape ader awek lebey passing aku ek...huhuhu

Lyter Kaka said...

aku banyak awek lebih..tlebih-lebih..xlarat nak jaga dah..sape2 yg nak,bley r mntak kt aku..hahaa

elmo said...

lyter byk awek!!!bkn byk jin ke??jgn weh..kang die bg org bunian...

Lyter Kaka said...

eh monyet yg pandai pose, mana ada jin bln2 pose ni..mst la aku nk bg org..jeles r tuh..huhu

Lyter Kaka said...

Senarai Nama yg join :
1) Lyter
2) Pakya
3) Ajis
4) Pejo (bwk google)
5) Bobby (merajuk sbb aku lupa nk ajk dia)
6) Oren (abg berey)
7) Hazim
8) D'zul sempang Azri
9) Fird
10) Apit Ragbi
11) Apit Shady
12) Elmo
13) Mohd Asrul Mod Noor
14) Eman
15) Reza
16) Azie (xde diskaun)
17) Reen
18) Yaya (bwk kaki itik)
19) Dila Oren
20) Maria
21) Ain
22) Hazlina Othman
23) Awek Reza

aRo said...

sial jerkk nama aku xde pon lam list...

Lyter Kaka said...

ko kan xnak g..bkn ke ko ckp ko nk g mkn kat flaming ngn bdk2 opis ko?

agHoo said...

g flaming tu bl bai...ari kamis br neh..